Plaça Salvador Espriu, 4 - Telèfono: 93 789 24 64 Telèfon: 93 789 24 64 - Fax: 93 780 47 44 - 08221 Terrassa - info@finquesllena.es
logo agent propietat logo administrador colegiat
CERCA:
logo finques llena

110m2 nou a estrenar a Matadepera

foto principal
Lloguer: 1.100€/mes
Pis
Zona: Matadepera
Dimensions: 105m2
Habitacions: 4
Mobles: No
Eficiència energètica:
G
Eficiència energètica
Descripció:

Preciós pis de 105 metres quadrats, molt ben ubicat a la població de Matadepera. Es tracta d'una planta baixa, TOTALMENT REFORMADA, amb molt bon gust, i a ESTRENAR.

La vivenda té una molt bona distribució, i a més a més, al ser practicament tota EXTERIOR, té molt bona IL.LUMINACIÓ natural.

Es distribueix en un ampli REBEDOR, que dona pas, a la seva dreta, a un MENJADOR de 21 metres quadrats, des del qual s'accedeix a un PATI PRIVAT, de 25 metres quadrats. El rebedor dona pas, a mà esquerra, a un primer DISTRIBUIDOR, i al que podria haver estat un bany de cortesia, però que finalment es BANY COMPLET, amb plat de dutxa, i a una primera HABITACIÓ INDIVIDUAL, de 6 metres quadrats.

Seguint pel passadís, a mà esquerra, ens trobem amb la cuina OFFICE de 7 metres quadrats, equipada amb vitroceràmica d'inducció, forn elèctric i campana extractora. Des de la cuina s'accedeix a un SAFAREIG, de 5 metres quadrats, que dona al pati comunitari.

Desprès del passadís, arribem a un segon DISTRIBUIDOR, que consta d'ARMARI ENCASTAT, i que dona pas a tres dormitoris més, a un segon BANY COMPLET, de dimensions més grans, amb plat de dutxa. La segona HABITACIÓ INDIVIDUAL, EXTERIOR, que dona al pati privat de la vivenda, es de 6 metres quadrats. A continuació, tenim una HABITACIÓ DOBLE, de 12 metres quadrats, també EXTERIOR, i que també dona al pati privat de la vivenda, tal com l'anterior. Finalment, tenim una segona HABITACIÓ DOBLE, d'11 metres quadrats, que consta d'un ARMARI ENCASTAT.

El pis té TERRES DE PARQUET, exterior en ALUMINI, portes lacades en blanc, i CALEFACCIÓ A GAS, amb radiadors a totes les estances.

Es tracta d'una finca molt TRANQUIL.LA, amb molt pocs veïns.

Vingui a veure'l!!

Contacti'ns!

93 789 24 64

Més fotografíes