Plaça Salvador Espriu, 4 - Telèfono: 93 789 24 64 Telèfon: 93 789 24 64 - Fax: 93 780 47 44 - 08221 Terrassa - info@finquesllena.es
logo agent propietat logo administrador colegiat
CERCA:
logo finques llena

Pis en Venda Vallparadís (Carretera Montcada) *

foto principal
Compra: 199.000€
Pis
Zona: Can Palet
Dimensions: 110m2
Habitacions: 4
Mobles: No
Eficiència energètica:
En tràmit
Eficiència energètica
Descripció:

Gran pis de 4 habs davant del parc de Vallparadís.
En molt bon estat per entrar a viure, exterior, amb molta llum i sol de tarda.
Gran menjador amb sortida a balcó generós de 8 m2 amb orientació a l'Oest.
Una gran ocasió per zona i preu.
El parc de Vallparadís és el parc central de Terrassa. Amb més de 3,5 km de longitud, travessa la ciutat de nord a sud i engloba diversos espais com el Torrent de les Bruixes, l´Horta dels Frares, la Piscina de Vallparadís, el Parc de les Percepcions i la Devesa.

Amb més de 395 mil m2 de zona verda, és un dels parcs urbans més grans de Catalunya i d'Europa. Passejar-hi és un plaer en qualsevol època de l'any. Segons l'estació, el paisatge canvia, els colors i les olors són diferents. El parc és escenari de multitud d´activitats per a tots els gustos i edats, a més d´acollir grans esdeveniments ciutadans com la Festa Major, el Festival de jazz, la Fira Modernista o el Carnaval.

Dins del Parc trobareu alguns dels edificis patrimonials més emblemàtics de Terrassa com el Castell Cartoixa, les Esglésies de Sant Pere, el Museu Tèxtil o la Casa Baumann (on actualment està ubicada l'Oficina Jove de Terrassa).

T'animem a viure el Parc de Vallparadís. Passeja, llegeix, fes esport, gaudeix-ho amb amics i familiars. Fes-ho teu!

Contacti'ns!

93 789 24 64

Més fotografíes