Plaça Salvador Espriu, 4 - Telèfono: 93 789 24 64 Telèfon: 93 789 24 64 - Fax: 93 780 47 44 - 08221 Terrassa - info@finquesllena.es
logo agent propietat logo administrador colegiat
CERCA:
logo finques llena

Increible masia a Riudecanyes

foto principal
Compra: 780.000€
Torre
Zona: Riudecanyes
Dimensions: 809m2
Habitacions: 5
Eficiència energètica:
E
Eficiència energètica
Descripció:

Anomenada "Novamasia", aquesta casa de 800 m² , amb un terreny de 7.300 m², aproximadament, gaudeix d´una ubicació privilegiada al terme municipal de Riudecanyes, un sorprenent racó de la Costa Daurada. La masia, típicament catalana, conservada i restaurada amb molt de respecte per el seu entorn, s´ubica al costat del Pantà de Riudecanyes, que ens ofereix unes espectaculars panoràmiques. Els seus espais (7 banys, 5 habitacions, cuina amplia, salons i menjadors, celler, sala polivalent oci) es distribueixen en tres plantes i dos entreplantes. Un gran porxo amb tendal dona peu a un fantàstic jardí que envolta la masia. Una terrassa coberta, a la primera planta i una altre descoberta a la segona planta, ens permetran gaudir de les meravelloses vistes a la muntanya durant tot l´any.

Garatge ampli amb capacitat per tres cotxes. Com no podia ser d´altre manera en un immoble d´aquestes característiques, tots els materials són de primera qualitat: marbres, i granits en tots els murs. Tot el mobiliari està fet a mà amb fustes nobles. Disposa d´armaris encastats a totes les habitacions, i es troba equipada amb calefacció central i dipòsit de gas. Orientada a la població marítima de Cambrils, es troba a poca distància dels principals punt d´interès. La piscina, actualment reomplerta de terra, és recuperable, ja que les seves instal·lacions i maquinària es troben en bones condicions.

Contacti'ns!

93 789 24 64

Més fotografíes