Plaça Salvador Espriu, 4 - Telèfono: 93 789 24 64 Telèfon: 93 789 24 64 - Fax: 93 780 47 44 - 08221 Terrassa - info@finquesllena.es
logo agent propietat logo administrador colegiat
CERCA:
foto principal
Lloguer: 700€/mes
Pis
Zona: Vallparadís
Dimensions: 100m2
Habitacions: 4
Mobles: No
Eficiència energètica:
En
Eficiència energètica
Descripció:

Bonic pis, de QUATRE HABITACIONS, ubicat en una molt bona zona de Terrassa, al barri de Sant Pere, molt a prop de Vallparadís. Comerços i serveis de tot tipus a pocs minuts a peu, i molt bén comunicat amb carreteres principals i autopistes per desplaçar-se.

Es tracta d’un pis de 90 metres quadrats, molt ben distribuïts. A l’entrar ens trobem amb un REBEDOR, que dona pas a una HABITACIÓ INDIVIDUAL interior, de 6 metres quadrats. Seguidament, ens trobem amb una petita habitació de 4 m2, equipada amb un armari encastat, que podem fer servir com a VESTIDOR.

El passadís dona pas, a mà Esquerra, a una CUINA INDEPENDENT en perfecte estat, connectada a un SAFAREIG bastante ample. Seguidament, ens trobem amb el bany, de quatre pces, amb banyera. Al passadís, a mà dreta, ens trobem amb DOS DORMITORIS EXTERIORS amplis, de 8 i 9 m2 respectivament.

Al final de passadís, ens trobem de front amb l’ampli menjador, de 18 metres quadrats, i molt bén orientat, amb sortida a petit BALCÓ. Finalment, hi ha un distribuidor amb armari encastat i una HABITACIÓ DOBLE d’11 m2.

Es tracta d’una vivenda MOLT ASSOLELLADA, gràcies a la seva orientació sud-oest.

El pis es lloga SENSE MOBLAR.

És un quart pis amb ascensor.

Disposa de CALEFACCIÓ GAS amb radiadores a totes les estances i aire condicionat (a menjador)

Disponible per al mes de març

Contacti'ns!

93 789 24 64

Més fotografíes